Uw feestmiddag- of avond
Tot in de puntjes geregeld!

Over Dries van Peere

Rond 1880 liet Petrus – Peer – van den Brandt boerderijen bouwen voor zijn zonen. De boerderij aan De Hoeven in Haarsteeg, die in 1882 werd gebouwd, was bedoeld voor zijn zoon Dries. In 1917 nam Dries de boerderij daadwerkelijk over van zijn vader Peer. Al snel werd hij in de volksmond Dries van Peere genoemd.

In de loop der jaren heeft de boerderij veel verschillende functies gehad. Zo is het gebruikt voor akkerbouw, veeteelt, tuinbouw en fruitteelt. Vandaag de dag is de boerderij in handen van Jos, de vierde generatie Van den Brandt. Jarenlang runde deze kleinzoon van Dries van Peere er samen met zijn broer een tuinbouwbedrijf. In 2009 besloot Jos het roer om te gooien en startte hij het horecabedrijf Van den Brandt Verhuur in de oude boerderij, die in 2012 volledig in oude glorie werd hersteld.

OVER ONS

De meeste mensen kennen Van den Brandt Verhuur van de solex- en scootertochten die wij sinds 2008 organiseren. Wat echter nog niet iedereen weet, is dat wij ook complete arrangementen aanbieden. Onze sfeervolle feestzaal en ons mooie terras zijn namelijk zeven dagen per week te reserveren voor feesten en partijen!

Wij vinden het erg belangrijk dat u optimaal kunt genieten van uw feest. We zorgen er dan ook voor dat u verzekerd bent van een gastvrije behandeling in een laagdrempelige sfeer. Wanneer u kiest voor een barbecue, high tea, lunch, koffietafel, buffet of borrel op onze locatie, kunt u bovendien rekenen op heerlijke verse producten uit eigen keuken én op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat is pas genieten!